Pitcher's Uppsala

Gastropuben
med hjärta

BOKA BORD NU!

Pitcher's Uppsala - Gastropuben med hjärta

Nyrenoverade Pitcher’s i Uppsala med nya ägare har öppnat dörrarna. Varmt välkommen in och hälsa på vår underbara personal, testa vår utsökta mat och vältra i vårt breda öl-sortiment.

På Pitcher’s i Uppsala vill vi att din matupplevelse ska bli så minnesvärd som möjligt. Därför tillagar vi all mat från grunden. Vi använder bara omsorgsfullt utvalda råvaror som håller absolut högsta klass. Vår kärlek till yrket och respekt för hantverket, är din garanti för en lyckad måltid.

Vi har ett spännande och ständigt varierande utbud av drycker. Här hittar du öl från världens alla hörn och whisky och vin från mängder av olika tillverkare och distrikt. Ta din favorit, eller testa något nytt.

Livesport på storbild i Uppsala

På Pitcher’s i Uppsala visar vi livesport på storbild alla dagar i veckan. Ta med dig släkt och vänner för att titta på matchen som alla vill se. Eller kom själv om du hellre vill det. Alla är lika välkomna. Vi visar allt ifrån de stora sportevenemangen till vardagslunken ibland annat Allsvenskan och flera av de utländska ligorna.

Utmana dina vänner i Kunskapskampen

På Pitcher’s i Uppsala älskar vi frågesport. Därför vill vi att du ska vara med i vårt quiz, Kunskapskampen. Det är frågesporten där du får ge prov på hur allmänbildad du egentligen är. Här är det en solklar fördel att vara en besserwisser och att besitta kunskap inom många områden. Samla ihop dina vänner och anmäl ditt lag, för att vara med och tävla om ära och fina priser.

Dryckesprovning och after work

Till Pitcher’s i Uppsala kan du komma för att äta och dricka gott och om du vill vara med i Kunskapskampen. Men vi har även dryckesprovning, för dig som vill veta mer om dryckers ursprung och karaktärer. Vår duktiga personal lär dig mer om till exempel ölets historia eller single malt whisky.

Till oss kan du även ta med dig arbetskamraterna och andra vänner när arbetsdagen är slut. Varje vecka måndag till fredag klockan 16:00 – 18:00 har vi after work med förmånliga priser i baren och god mat.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Du når oss lättast på telefon 018-15 70 20 eller mail info.uppsala@pitchers.se.

Välkommen hem till Pitcher’s!

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Matcher på Pitcher’s Uppsala

Golf
Fre 22/3 06:30
Maybank Championship Malaysia
Europatouren
Golf
Fre 22/3 23:00
Bank of Hope Founders Cup
LPGA
Golf
Lör 23/3 03:30
Maybank Championship Malaysia
Europatouren
Fotboll
Lör 23/3 13:00
Walsall FC – Barnsley FC
League One
Ishockey
Lör 23/3 14:45
Djurgårdens IF – Skellefteå AIK
SHL
Fotboll
Lör 23/3 18:00
Sverige – Rumänien
EM-kval
Golf
Lör 23/3 23:00
Bank of Hope Founders Cup
LPGA
Fotboll
Lör 23/3 23:00
Fc Dallas – Colorado Rapids
Major League Soccer
Fotboll
Sön 24/3 00:30
Philadelphia Union – Columbus Crew
Major League Soccer
Fotboll
Sön 24/3 00:30
New York Red Bulls – Orlando City SC
Major League Soccer
Golf
Sön 24/3 03:30
Maybank Championship Malaysia
Europatouren
Fotboll
Sön 24/3 03:30
Los Angeles FC – Real Salt Lake
Major League Soccer
Fotboll
Sön 24/3 21:00
New England Revolution – FC Cincinnati
Major League Soccer
Golf
Sön 24/3 23:00
Bank of Hope Founders Cup
LPGA
Fotboll
Tis 26/3 20:45
Norge – Sverige
EM-kval
Golf
Tor 28/3 08:30
Hero Indian Open
Europatouren
Golf
Tor 28/3 19:00
WGC - Dell Technologies Match Play
Champions Tour

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu

Hitta hit

Pitcher’s Uppsala
Påvel Snickares Gränd 1
753 20 UPPSALA
Tel: 018-15 70 20

VÄGBESKRIVNING