Aktiviteter i Uppsala

Sportbar

Den ultimata platsen för dig som älskar sport, mat och dryck!

Sportbar Uppsala

Välkommen till Pitchers sportbar i Uppsala, din ultimata destination för en uppslukande sportupplevelse, god mat och förfriskande drycker! Hos oss kombineras passionen för sport med en härlig atmosfär och en smakfull meny, skapad för att tillfredsställa både dina smaklökar och ditt sporthjärta.

Sportbar som visar Hockey, Fotboll och mycket mer

Stig in i vårt sport-paradis där stora TV-skärmar omfamnar varje vägg, där vi sänder allt från Premier League, SHL till heta internationella mästerskap. Oavsett om du är en hängiven fotbollsentusiast, en ivrig hockeyentusiast eller bara älskar spänningen i tävlingar, kommer du att hitta din plats här hos oss.

Naturligtvis vore ingen sportbar komplett utan ett imponerande dryckesutbud. Våra kranar flödar över av en mångfald av ölsorter, från lokala hantverksbrygder till internationella favoriter. För de som föredrar något starkare har vi whisky och cocktails samt ett brett utbud av andra drycker som kommer att tillfredsställa varje smak och preferens.

Så varför inte samla dina vänner, sätt dig bekvämt i våra stolar och följ med oss på en gastronomisk och sportslig resa? Här på vår sportbar strävar vi efter att skapa minnesvärda stunder, där varje match blir en upplevelse och varje smak är en fest för dina sinnen. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld där sport, mat och gemenskap möts i perfekt harmoni!