Sportbar

Sportbar för alla

På Pitcher’s sportbar kan du se de stora och viktiga sportevenemangen. Men vi visar också de mest intressanta ligamatcherna i bland annat fotboll och hockey och en rad andra sporter. Här kan du slappna av, heja fram ditt lag och verkligen känna av atmosfären som om du vore på arenan.

Alla våra restauranger är även en sportbar, som visar ett varierat utbud av sportevenemang. Det betyder att du enkelt kan ta del av det du tycker om att se på. Kom själv, eller ta med dig dina kompisar. Oavsett vilket, så är det både lätt, omtyckt och trevligt att titta på sport på Pitcher’s.

ALLA VÅRA RESTAURANGER ÄR ÄVEN EN SPORTBAR

På Pitcher ́s får du mer än bara klassisk pubmat och förstklassiga drycker, här erbjuds en fulländad sportupplevelse. Våra restauranger är utrustade med storbilds-TV och TV-apparater placerade över hela lokalen, vilket säkerställer att du alltid kan följa dina favoritsportevenemang i en äkta och välkomnande atmosfär.

KOM ENSAM ELLER I SÄLLSKAP

Oavsett om du kommer ensam eller tar med dina vänner, garanterar vi att din upplevelse hos oss blir både minnesvärd och njutbar. Vårt mål är att göra varje besök till en fest, full av spänning och gemenskap.

Sportbar med gästen i fokus

Tv-sänd sport ska ses på storbild. Vår sportbar gör inget undantag till denna oskrivna, men självklara regel. Hos oss ska alla som vill kunna se bra, oavsett placering i lokalen. Eftersom vi är en ”mjuk” sportbar med gästen i fokus, visar vi oftast sportevenemangen utan ljud. Men vid större sändningar och när situationen kräver det, så vrider vi självklart upp ljudet.

Se ditt lags matcher i vår sportbar

Vi på Pitcher ́s sportbar förstår att tv-sänd sport är bäst på storbild, därför har vi för många blivit den självklara samlingspunkten när det gäller tv-sänd sport. Och tack vare vårt gedigna utbud, så har vi alltid något som passar just dig och dina kamrater. Tablån kan variera något från ort till ort, för att du ska kunna följa ditt lokala lags matcher.

När du besöker vår sportbar, kan du även passa på att äta en bit mat och njuta av din favoritöl, vin eller whisky när du kollar på matchen. Det är inte mycket som slår den kombinationen i glada vänners lag.

FOTBOLLSBAR MED PASSION OCH ATMOSFÄR

Som en dedikerad fotbollsbar, gör Pitcher ́s det enkelt att följa ditt favoritfotbollslag i en entusiastisk och energisk miljö. Vår bar är utformad för att fånga varje ögonblick av spelet, med flera skärmar som säkerställer att du inte missar någon action. Under stora matcher, som lokala derbyn eller internationella turneringar, omvandlas atmosfären till en fest där fans kan förenas över varje mål och varje viktigt ögonblick. På Pitcher ́s får du en oförglömlig fotbollsupplevelse, komplett med fansång och gemenskap, vilket gör varje matchdag till något speciellt.

Fråga oss om vår sportbar

Har du frågor om vårt utbud eller vill du säkra en plats för nästa stora match? Vårt team är här för att hjälpa dig med allt från bokningar till menyförslag. Vi är mer än bara en sportbar – vi är din partner för en oförglömlig sport- och matupplevelse.

Kontakta oss via telefon, eller kom hit och prata med oss för mer information om aktuella evenemang och erbjudanden. Följ oss även på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna och vara en del av vår gemenskap.