Franchise

Driv franchise med barjaco group

Pitcher’s Varumärke ägs i sin helhet av Barjaco Group AB och är en franchise som etablerades 2002 inom restaurangsegmentet ”Gastropub & Sportbar”. Våra restauranger finns i dagsläget etablerade från Falun i norr till Helsingborg i söder och vi söker ständigt nya franchisetagare som vill äga och driva en restaurang i Barjaco Group-familjen.

Barjaco Group har sedan 1999 skapat, utvecklat och förvaltat varumärken inom segmenten restaurang, nattklubb, bar, casino och underhållning. Pitcher's blev startskottet för vår varumärkes-portfölj som idag bl.a. innefattar Ll'amice -ett italienskt restaurangkoncept med fokus på det trendiga napoletanska köket, Chow Chase -ett crossover kök som erbjuder en unik smakresa i en lika unik och prisbelönt miljö. Utöver dessa finns många fler etablerade varumärken och många fler är på gång. Som franchisetagare kan du förvänta dig en mycket intressant och familjär affärsresa.

Är du en driven entreprenör med drömmar och passion för en klassisk pubkultur, stort sortiment av bra dryck och en gedigen matlagning? Då är det kanske just du som ska starta nästa Pitcher’s-restaurang eller något av våra andra franchise-koncept. Genom att bli franchisetagare hos Barjaco Group får du tillgång till ett färdigt affärskoncept, detta ger dig ett bättre utgångsläge och möjlighet till högre försäljning och bättre lönsamhet genom våra gemensamma avtal, än att starta en restaurang helt på egen hand.

Skicka din intresseanmälan redan idag!

Bli en del av Barjaco Group-familjen!

Är du intresserad och vill veta mer? Ta gärna kontakt med oss på huvudkontoret som finns i Karlstad.

En intresseanmälan görs genom att skicka mail till:franchise@barjacogroup.se