OM Pitcher's

Mat, dryck, sport & Underhållning

Vår idé är ganska enkel egentligen. Pitcher’s grundidé handlar om att skapa den optimala lokala mötesplatsen där alla typer av människor förenas. En plats för social närhet som erbjuder riktigt god mat och dryck med den bästa Live-Sporten och annan underhållning i en symfoni av skratt, kramar och högljudda ramsor.

Resan började med en idé om att skapa en plats där golfälskare kunde samlas och njuta av sporten tillsammans med god mat och dryck. 2002 lanserade vi vår första Pitcher's med ett tydligt golftema. Satsningen visade sig vara en succé så vi gjorde Pitcher's till en franchise och inom några år så fanns vi över hela Sverige.

Konceptet har idag utvecklats till kanske Sveriges mest kompletta pub & sportbar. Vår kärna kommer alltid handla om att erbjuda riktigt god mat och dryck i en avslappnad atmosfär med sporten i fokus. Idag har vi adderat nästa alla tänkbara typer av underhållningsprodukter till konceptet. Pitcher's täcker idag hela spannet från Pub & Sportbar till ett komplett underhållningscenter som erbjuder bowling, biljard, shuffleboard, quiz-kvällar, stand-up komedi, live-musik, gameshows, arkadspel, kasino, nattklubb och mycket mer. Vinsten är att Pitcher's går att anpassas helt utifrån den lokala efterfrågan.

Idag är vi stolta över att Pitcher's är en väl etablerad och uppskattad franchise som går att etablera i stort sett vart som helst. Vi kommer alltid vara lokala och personliga med sporten som dragningskraft.

Vi växer med vår vision

Vårt mål har alltid varit att erbjuda en helhetsupplevelse där gästerna kan ha roligt, njuta av god mat och dryck samt delta i spännande aktiviteter. Vi tror att vi har lyckats med detta, eftersom vi har utökat vårt erbjudande över stora delar av Sverige.

Vår resa har inte varit lätt, men vi har alltid haft vår vision i åtanke och fortsatt att utveckla och förbättra Pitcher's. Vi är tacksamma över våra fantastiska gäster som har stöttat oss på vägen och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dem en unik och underhållande upplevelse i många år framöver.