Aktiviteter i Uppsala

Mat och dryck på Pitcher's

En pub-meny full med välkända klassiker och mycket mer.

Mat och dryck på Pitcher's på i Uppsala


Välkommen till vår sportbar, där vi inte bara levererar spännande sportupplevelser utan också en matresa som kommer att förvandla ditt besök till en smakfest! Vår passion för mat är lika stark som vår kärlek till sport, och varje rätt på vår meny är noga utvald och skapad för att tillfredsställa även de mest kräsna gommar.

Pitchers snacks and sharing

Starta din pubkväll med våra förrätter som är perfekta för att dela med vänner eller för att kickstarta din aptit. Beställ Pitchers Gastropub-bricka för att dela med vänner eller beställ någon av våra snacks till dig själv. 

Huvudrätter pitchers

När det kommer till huvudrätterna är våra burgare stjärnorna på scenen. Är du sugen på något annat så rekommenderar vi en god stek eller våra fish ‘n chips som också är en favorit bland våra gäster.Till barnen har vi antingen pannkakor, hamburgare eller Fish ‘n chips.  

Så när du slår dig ner för att njuta av din favoritsport, kom ihåg att varje rätt på vår meny är ett mästerverk som är skapat med passion och dedikation för att ge dig en smakupplevelse som är värdig matchen på skärmen. Bon appétit och njut av varje godbit hos oss på Pitchers sportbar!