Pitcher's Borås

Gastropub i

Borås

Pitcher's i Borås - Gastropub med känsla

Pitcher’s Borås har nu öppnat!

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att ansluta till vår personal eller om du har några frågor. Du når oss lättast på mail info.boras@pitchers.se. Du kan självklart även besöka oss och ställa dina frågor personligen.

Välkommen till Pitcher’s Borås. En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen miljö. Du finner oss i Borås .

Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna. Hos Pitcher’s hittar du även ett stort, brett och spännande sortiment av drycker. Vårat sortiment kommer från hela världen och du hittar garanterat något som passar just din smak. Hjärtligt välkomna.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s Borås
Österlånggatan 33
503 31 Borås
VÄGBESKRIVNING