Pitcher's Borås

Gastropub i

Borås

Pitcher's i Borås - Gastropub med känsla

 

Välkommen till Pitcher’s Borås. En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen miljö.

 

Pitcher’s i Borås öppnades sommaren 2017 och huserar mitt på Stora Torget i centrala Borås. Inredningen är genomsyrad av inspiration från engelska golfklubbar med stora bokhyllor och skinnsoffor bland inredningsdetaljerna. I Borås har vi även en loungedel med en modern färgdesign som skapar en skön kontrast mot övriga klassiska delar i lokalen.

Restaurangen ligger 100 meter från Biostaden och inom bekvämt gångavstånd från de flesta centrala hotellen. Pitcher’s är en utmärkt samlingsplats för både barnfamiljer, turister, Boråsare, sportälskare och icke sportälskare.

Pitcher’s meny innehåller traditionell pub-mat och mycket grillat. Själva kolgrillen är hjärtat av köket och på menyn hittar ni allt från oxfilé och Pitcher’s egengjorda hamburgare till klassiska rätter såsom Fish & Chips, Biff Rydberg och toast Skagen.

Vi har ett spännande och ständigt varierande utbud av drycker. Här hittar du öl från världens alla hörn och whisky och vin från mängder av olika tillverkare och distrikt. Ta din favorit, eller testa något nytt.

AFTER WORK VARJE FREDAG

Till oss kan du även ta med dig arbetskamraterna och andra vänner när arbetsdagen är slut. Varje fredag klockan 15:00 – 19:00 har vi after work med förmånliga priser i baren och god mat.

PITCHER’S SHOPPINGBURGARE

Varje lördag och söndag mellan klockan 12.00 och 15.00 serverar vi vår populära shoppingburgare för 95 kronor. Burgaren är gjord på 140 gram högrev och serveras med ketchup, bifftomat, blandsallad, rödlök, dijonnaise och fries.

FAMILJEERBJUDANDE

På söndagar tycker vi att det passar utmärkt att ta med hela familjen och avnjuta lite god mat och spela basket eller shuffleboard. För varje vuxen i familjen som äter och dricker för 230 kronor eller mer så bjuder vi ett av barnen på valfri rätt från barnmenyn inklusive dryck.

SÖNDAGSBIO

Visa upp din aktuella söndagsbiobiljett så erbjuder vi 15% rabatt på er middagsnota. Erbjudandet gäller mellan 15.00 och 20.00.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s Borås
Österlånggatan 33
503 31 Borås
VÄGBESKRIVNING