Om Pitcher's Örebro

Välkommen till pitcher’s Örebro - Stadens mesta mat, aktivitets- & underhållningscenter.

Välkommen till Pitcher's i Örebro – stadens mesta mat-, aktivitets- och aktivitetscenter! Här finner du allt du behöver för att göra din kväll minnesvärd och spännande.

Allt under samma tak

Välkomna till Pitcher’s i Örebro, ett nöjescenter med allt du vill ha och lite till Ni är välkomna alla dagar i veckan. Pitchers i Örebro är ett stort nöjescenter på 4 000 kvadratmeter mittemot Örebro slott. Hos oss kan ni bowla, äta och dricka gott, se ert favoritlag på vår jumbotron eller tävla i någon av våra olika aktiviteter. Kort sagt, ett nöjescenter som passar allt från det stora företaget till den lilla familjen.

NJUT AV matEN

Vi är stolta över att erbjuda stadens bästa pub-meny fylld med härliga rätter. Vårt kök serverar en fantastiskt vällagad meny full av pub-klassiker, smaskiga ”sharing”-rätter och massor med tillbehör.

Välkommen till Pitcher's Örebro och njut av en perfekt lagad fish and chips eller en spännande sharing-bricka fylld med smaskiga smårätter. I vår meny Allt tillagat med fräscha råvaror.

"Kom och upplev en smakfest på din lokala gastropub - vi lovar att du inte blir besviken.”

Sportbar Med live tv-sport

I vår sportbar kan du se de stora och viktiga sportevenemangen. Men vi visar också de mest intressanta ligamatcherna i bland annat fotboll och hockey och en rad andra sporter.

När du besöker vår sportbar, kan du även passa på att äta en bit mat och njuta av din favoritöl, vin eller whisky när du kollar på matchen. Det är inte mycket som slår den kombinationen i glada vänners lag.

Pitcher’s sportbar har för många blivit den självklara samlingspunkten när det gäller tv-sänd sport. Tack vare vårt gedigna utbud, så har vi alltid något som passar just dig och vännerna!

Aktiviteter & Underhållning

Hos oss på Pitcher’s i Örebro hittar ni även stadens största utbud av aktiviteter och underhållning som garanterat höjer adrenalinpåslaget i ditt sällskap.

Så utmana vännerna eller kollegorna i bowling, shuffleboard, gör chefen till programledare i en talkshow eller visa vem som bestämmer i någon av våra arkadspel, simulatorer och andra roliga aktiviteter.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har frågor kring vårt utbud eller något annat.

Ring oss på:019-25 30 40

eller skicka ett mail till: info.orebro@pitchers.se

TA EN RUNDTUR PÅ PITCHER'S ÖREBRO