Aktiviteter i Örebro

On Air!

Spelare: 10-36. Priser & Paket här!
Vill du tävla med och mot vänner eller kollegor i en Game Show? Då har du kommit helt rätt!
Vi har en snygg studio, programledare, buzzerknappar och roliga tävlingar.
Allt som fattas är NI!
On Air passar perfekt för företagsevent, kickoffs, svensexan, möhippan, kompisgänget eller kalaset!

Vad är On Air?

On Air! Gameshows är unikt i Sverige med kombinationen Game Show+bar! Vi som jobbar här har alltid drömt om att själva få leda en gameshow, men aldrig fått någon inbjudan från TV-bolagen. Så vi byggde en egen studio dit vi välkomnar företag för kick-off och teambuilding samt kompisgäng för möhippor, svensexor och kalas. Vi har flera olika tävlingar att välja på så du kan alltid komma hit och tävla flera gånger.

I studion är det bara du och ditt sällskap tillsammans med programledaren. Baren håller öppet och du kan ta med dryck in i studion. Ni kan även förboka en snacksbuffé som väntar på er i studion. alla shower har två pauser så ni kan besöka baren eller utföra andra nödvändiga behov under showens gång.

Ni bokar On Air som ett företagsevent eller privat med vänner. Företag kan boka vardagar och övriga sällskap på helger. Självklart kan ni kombinera ert besök på On Air med ett restaurangbesök på Pitcher`s, konferens eller övriga aktiviteter på Pitcher's Örebro.
På On Air! Örebro finns det tre olika game shows att välja mellan.

1. "ZAP - In to the TV-verse"

Spelare: 10-18 pers (Färre antal fungerar med men det är min. debitering på 10 personer)

Tid: 90 min inkl. två pauser

Pris per person: måndag-fredag 494 kr, Lördag & söndag 345 kr

Ta med kollegor eller kompisgänget till en resa i Televisionens värld!

Tillsammans med maskoten Zappy så zappar oss fram genom olika kanaler där vi i tur och ordning besöker "Weather Channel", musikkanalen "Zappy tv", "Global Sports Network" och "Fake History Channel". Ni behöver inte vara tv-kunniga då kanalerna innehåller en hel drös olika tävlingsformer där ni samlar guldmynt innan det är dags för en Game Show i Game Showen där en från ert sällskap får äran att agera programledare! Vi hinner även med en auktion i "Robertson" där ni kan buda hem fördelar som kan användas under showen innan det är dags för finalen "Fort Treasure" där ni bokstavligen bombarderas med frågor. Har ni rätt får ni mer guld men svarar ni fel förlorar ni guldmynt! Självklart är alla med och tävlar samtidigt, hela tiden, ända in till sista frågan i finalen.

Du hittar aktuella priser och bokar enkelt genom att trycka på "BOKA NU"-knappen i här nere i menyraden!  


2. "Points points points"

Spelare: 10-36 pers(Färre antal fungerar med men det är min. debitering på 10 personer)
Tid: 90 min inkl. två pauser
Pris per person: måndag-fredag 494 kr, Lördag & söndag 345 kr

Välkomna till en rafflande Game Show som handlar om... Poäng!
 
Poängen ni kämpar om hittar vi i 3 delmoment. Vi startar med ett hopkok av lite olika tävlingsformer där vi bland annat får möta på musiktexter, rappare, travhästar och en kalender innan vi kastas vidare till TV-kändisen "Vem ska bort" där det faktiskt kan bli fel, fel ,fel, fel, fel. Därefter dubbla spelplaner av populära "Danger Zone" som är vår tappning av Jeopardy med bl.a. baklängeslåtar och pixlade bilder innan det är dags för finalen "Popular Vote" där ni först får rösta på vad frågan handlar om och sedan satsa procent av era intjänade poäng på det ämnet. Självklart är alla med och tävlar samtidigt, hela tiden, ända in till sista frågan i finalen.

Du hittar aktuella priser och bokar enkelt genom att trycka på "BOKA NU"-knappen i här nere i menyraden!  


3. "In it to win it"

Spelare: 10-36 pers (Färre antal fungerar med men det är min. debitering på 10 personer)
Tid: 90 min inkl. två pauser
Pris per person: måndag-fredag 494 kr, Lördag & söndag 345 kr

Samla vänner eller kollegor och tävla tillsammans i en rolig och spännande Game Show!

Programledaren rivstartar med publikfavoriten "Danger Zone", den moderna tappningen av klassiska Jeopardy. En spelplan fylld med roliga frågor och överraskningar bakom varje lucka. Som Jeopardy, fast roligare! Vi fortsätter med "Sverige runt" där svensk geografikunskap möter klurigheter och allmänbildning innan TV-kändisen "Vart är vi på väg?" tar vid. "Naturligtvis" heter den sista deltävlingen där musik möter djur och natur. Under deltävlingarna samlar ni ihop poäng som görs om till tid inför finalen. Finalen "Doomsday Clock" innehåller väldigt många frågor så allt kan hända! Självklart är alla med och tävlar samtidigt, hela tiden, ända in till sista frågan i finalen.

Du hittar aktuella priser och bokar enkelt genom att trycka på "BOKA NU"-knappen i här nere i menyraden!