Aktiviteter i Örebro

Bowling

Spelare: 1-5, Pris: Sön-tors 380 kr & Fre-lör 440 kr per bana.

Välkommen till Pitcher's i Örebro, där vi erbjuder en spännande och rolig bowlingupplevelse för alla åldrar!

Spelare: 1-5
Tid: 55 min
Pris: Sön-tors 380 kr, Fre-lör 440 kr per bana


Med toppmoderna bowlingbanor, en välkomnande atmosfär och en omfattande meny med läcker mat och dryck, är Pitcher's den perfekta platsen för en natt ute med familj och vänner.

Våra bowlingbanor är utformade för att ge dig en avancerad bowlingupplevelse, med den senaste tekniken och belysningen som skapar en livfull och festlig atmosfär. Oavsett om du är en rutinerad bowlare eller en nybörjare, har vi banor som passar alla nivåer.

Vi erbjuder också ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ, från klassiska rätter till hälsosamma alternativ. Vårt kök är öppet hela dagen och vi har också en fullständig bar med ett brett urval av öl, vin och cocktails.

För en mer exklusiv upplevelse kan du också boka på Pitcher's i Örebro, perfekt för födelsedagsfester, företagsevenemang eller en rolig kväll med vänner.

Vi har också bowlingturneringar som är öppna för alla, så oavsett om du är en erfaren bowlare eller en nybörjare, kan du delta i våra tävlingar och ha chansen att vinna fina priser.

Så kom och upplev en natt full av skratt, mat och bowling på Pitcher's i Örebro. Vi lovar att du kommer att ha en fantastisk tid med dina nära och kära. Boka en bana nu och njut av vår spännande bowlingupplevelse på Pitcher's i Örebro!

Kom ihåg, du hittar aktuella priser och bokar enkelt genom att trycka på "BOKA NU" knappen i här nere i menyraden!