Aktiviteter i Ludvika

Sportbar

Den ultimata platsen för dig som älskar sport, mat och dryck!

Välkommen till vår sportbar - den ultimata platsen för dig som älskar sport, mat och dryck! Vi är stolta över att erbjuda en fantastisk atmosfär där du kan titta på sportevenemang samtidigt som du njuter av högkvalitativ mat och dryck.


Våra sportbarer är utrustade med flera stora TV-skärmar som visar allt från lokala sportevenemang till internationella mästerskap. Oavsett om du är en fanatisk fotbollssupporter eller en entusiastisk ishockeyföljare, kan du vara säker på att vi sänder de stora matcherna som du vill se.

Vi serverar också en mängd olika pubrätter som är perfekta att njuta av medan du tittar på sporten. Från saftiga hamburgare till klassiska pubfavoriter som fish and chips och gastro-pub bricka, våra maträtter är lagade med massa kärlek.

Och vad är en sportbar utan dryck? Vi erbjuder ett brett utbud av ölsorter, cocktails och andra drycker som passar alla smaker.

Så varför inte bjuda in dina vänner och besöka vår sportbar idag? Med vårt breda utbud av sportevenemang, mat och dryck är vi den perfekta platsen att koppla av och ha kul på. Och med våra bekväma sittplatser och avslappnade atmosfär kan du vara säker på att du kommer att ha en trevlig upplevelse som du aldrig kommer att glömma.