Aktiviteter i Karlstad

Event

Abonnering av vår festvåning för konferens/fest.

Välkommen att abonnera vår festvåning för fester och konferenser!

Upptäck den perfekta platsen för att skapa minnesvärda stunder och produktiva möten. Vår festvåning är anpassad för festligheter och konferenser, oavsett om du planerar ett privat födelsedagsfirande, bröllopsfest eller ett affärsevenemang.

Med en mångsidig layout kan vi skapa den perfekta atmosfären för din speciella dag, oavsett om du föredrar en festlig stämning eller en mer formell och professionell atmosfär. Vi erbjuder en rymlig festvåning som rymmer upp till 300 gäster sittande eller 500 stående. Festvåningen är utrustad med en scen, den senaste tekniken inklusive ljud- och ljusanläggningar, projektorer och trådlöst internet.

Kök och Catering:Vårt kök är utrustat för att tillgodose dina kulinariska önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av matalternativ, från eleganta trerättersmiddagar till bufféer anpassade efter dina önskemål.

Vi förstår att varje evenemang är unikt, och vi är här för att anpassa våra tjänster efter dina behov. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagskonferens, dryckesprovning eller något annat, kommer vårt team att arbeta tillsammans med dig för att skapa det perfekta evenemanget!

Vår festvåning ligger bekvämt mitt i Karlstads stadskärna. Kontakta oss idag för att boka och diskutera dina specifika behov.

+4673 508 22 36
info.karlstad@pitchers.se

Vi ser fram emot att välkomna dig och dina gäster!

Konferenslokal