Aktiviteter i Helsingborg

Bowling

380:-/55 min

Välkommen till Pitcher's, där vi skapar den ultimata Las Vegas-inspirerade bowlingupplevelsen!

Vi har skapat en bowlingmiljö som tar dig tillbaka till de lysande ljusen och den elektriska atmosfären i Las Vegas. Våra bowlingbanor har den senaste teknologin och är utformade för att ge dig den ultimata bowlingupplevelsen.

Vår Las Vegas-inspirerade belysning ger banorna ett livfullt och färgglatt utseende som skapar en atmosfär av spänning och underhållning. Du kan njuta av en mängd olika mat- och dryckesalternativ medan du spelar, allt från klassiska pub rätter till hälsosamma och vegetariska alternativ.

Om du vill ha en mer exklusiv upplevelse kan du boka bowlingbana för en privat fest eller företagsaktivitet.

Vår Las Vegas-inspirerade bowlingavdelning är också perfekt för födelsedagsfester, kick-off, företagsfest eller en rolig kväll med vänner och familj. Vi erbjuder också paketlösningar för företagsevenemang där ni kan hyra hela bowlingavdelningen för en teambuildingaktivitet eller en privat fest.

Så varför inte boka in en kväll på Pitcher's och upplev vår fantastiska Las Vegas-inspirerade bowlingupplevelse? Det är den perfekta aktiviteten för en rolig kväll tillsammans med vänner, familj eller kollegor. Vi lovar att du kommer att ha en minnesvärd och spännande upplevelse på Pitcher's!


380:-/55 min. Alla dagar i veckan

1 timmes bowling blir 55 minuters spelande. Resterande 5 minuters tid är förberedelse och avrundning.

Max 5 spelande per bana.