Om Pitcher's Uppsala

Pitchers sportbar i Uppsala

Pitcher's i Uppsala är den optimala platsen för sportentusiaster som även uppskattar god mat, dryck samt olika aktiviteter! Vår atmosfär är oslagbar med flera imponerande TV-skärmar som visar alla de största sportevenemangen och matcherna från världens alla hörn. Oavsett om det är fotboll, basket, ishockey, baseboll eller annan sport, kan du vara säker på att vi sänder det.

Under ditt sporttittande behöver du inte bekymra dig över att gå hungrig. Vår varierande meny erbjuder allt från smakfulla hamburgare till vår signaturrätt, fish and chips. Våra maträtter är skapade med de färskaste ingredienserna och tillagade av våra skickliga kockar. Och för att följa upp det har vi ett brett urval av ölsorter, viner, cocktails och andra drycker för att tillfredsställa alla smaker.

Varför inte ta med dina vänner och besöka vår pub och sportbar idag? Det blir garanterat en kväll fylld av skratt och minnesvärda ögonblick som kommer att stanna kvar länge i ditt minne! Glöm inte att boka bord och alla våra aktiviteter genom att använda "boka nu"-knappen i menyraden. Vi ser fram emot att välkomna dig för en oförglömlig upplevelse!