Pitcher's Stockholm, Mariatorget

 

BOKA BORD NU!

Pitcher’s i Stockholm – Din gastropub vid Mariatorget

Vi får fint besök av No Strings Attached

När: Söndag 13 mars
Vart: Pitcher’s Mariatorget
Tid: Start 18.00 – 20.30

Boka ditt bord redan idag för att säkra din plats på.

 

 

Två sittande kvinnor varav en håller i en gitarr
Om oss

Pitcher’s Mariatorget, Stockholm är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar grym gastropub-mat och iskall dryck. Vi har öppet alla dagar i veckan!

Pitcher’s Mariatorget är en mötesplats mitt i söders hjärta där du kan äta vällagad mat och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna. Helst närproducerat och ekologiskt. Vill du ha något gott att dricka till maten så kan vi med glädje erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Och varför inte ta en god whisky efter maten?

Rothenborgs Pubquiz!

-Pubquiz varje måndag!
kl 18.30 har vi Stockholms bästa quiz i vår stora matsal med quizmaster Robban. Han blandar frågor, rebusar, rese-rundan, cluedo, sporttema, nyheter, historia, geografi och alltid en hemlig specialare! Kom hit så får du bedöma själv!

TODO:
-Viktigt att boka bord i tid.
-Storlek per lag är 2-6 personer.
-1:an och 2:an får alltid pris
ca 100 – 200kr/person i värde och i form av presentkort på mat
-Anmäl ditt lag genom att ringa, maila eller boka direkt hos oss i baren!

Pitcher’s Mariatorget ”Comedy Club”

-Stand-Up varje söndag!
kl 20.00 blandar vi ett gäng sköna komiker på scenen i stora matsalen. De kommer underhålla dig och dina gäster i 2 timmar. Comedy Club är vår egen klubb där Jonas Dillner håller i trådarna. Han ser till att du får et klockren upplevelse, det är här du avslutar din vecka!

TODO:
-Boka ditt bord som vanligt genom att ringa, maila eller direkt hos oss i baren!

Livesport

-I vår gastropub visar vi sport på ett helt gäng tv-apparater!
Vi visar allt mellan himmel och jord; Champions Leauge, Premier Leauge, Allsvenskan, Bundesliga, SHL, Hockeyallsvenskan, Travet, Formel-1, Racing och lite mer som du är välkommen att fråga oss om!

Det spelar ingen roll om du kommer ensam, tar med dig hela kompisgänget eller alla dina arbetskamrater för en trevlig stund hos oss i sportens tecken. På Pitcher’s Mariatorget håller vi sporten på en behaglig nivå så att du samtidigt kan njuta av en nygrillad köttbit med familjen, men du kan också ta med dig polarna och kolla på Bajen mot Djurgården med en ljudnivå så att du till och med hör vad domaren tänker.

Blombutiken – Vår craft beer- & cocktailbar!

I den gamla blombutiken blandar vi nu superklassiska cocktails och serverar skön craft-beer från ett gäng kända, och okända bryggerier, du aldrig hört talas om. Vill du ha en double-dry-hopped DIPA, en galet torrhumlad alkoholfri APA eller en numrerad suröl från Crooked Stave från Denver, så har vi det!
Kom och testa oss så får du se!
(Innan de tar slut…)

Kontakta oss på 08-640 06 38 eller mailen på info.mariatorget@pitchers.se. Allra lättast är det självklart om du besöker oss på Mariatorget 1A.

Vi ses hemma hos oss på Pitcher’s Mariatorget!

Hitta hit

Pitcher’s i Stockholm, Mariatorget
Mariatorget 1A
11848 Stockholm
08-640 06 38
info.mariatorget@pitchers.se

VÄGBESKRIVNING

Öppettider

Måndag 16:00 – 23:00
Tisdag 16:00 – 23.00
Onsdag 16:00 – 23.00
Torsdag 16:00 – 23.00
Fredag 16:00 – 03.00
Lördag 12:00 – 03.00
Söndag 12.00 – 23.00

BOKA BORD