Pitcher's Eskilstuna

Gastropub
på Kriebsensgatan

BOKA BORD NU!

Pitcher’s i Eskilstuna – Gastropub mitt i stan

Välkommen till Pitcher’s i Eskilstuna! Vår gastropub är centralt belägen på Kriebsensgatan 5. Som gäst hos oss kan du njuta av ett spännande sortiment av drycker och vällagad mat.

Maten som vi serverar tillagar vi från grunden med kärlek till yrket och respekt för hantverket. På Pitcher’s i Eskilstuna har vi noggrant och omsorgsfullt valt ut alla de råvaror som vi använder i matlagningen. Vi vill att din matupplevelse ska bli minnesvärd.

Upplev sport på storbild

Om du vill kolla livesport på storbild, så är Pitcher’s i Eskilstuna stället för dig. Ta med dig släkt och vänner för att titta på matchen som alla vill se. Eller kom själv om du hellre vill det. Alla är lika välkomna. Vi visar allt ifrån de stora sportevenemangen till vardagslunken ibland annat Allsvenskan, SHL och flera av de utländska ligorna.

Briljera i Kunskapskampen

På Pitcher’s i Eskilstuna gillar vi frågesport. Därför vill vi att du ska vara med i vårt quiz, Kunskapskampen. Det är frågesporten där din allmänbildning sätts på prov. Här är det helt klart en fördel att vara en besserwisser och att ha kunskap inom många områden. Samla ihop dina vänner och anmäl ditt lag för att vara med och tävla om ära och fina priser.

Dryckesprovning och after work

Pitcher’s i Eskilstuna är en gastropub dit du kan komma för att äta och dricka gott och om du vill vara med i vårt populära quiz, Kunskapskampen. Men vi har även dryckesprovning, för dig som vill veta mer om dryckers ursprung och karaktärer.

Till oss kan du även ta med dig arbetskamraterna och andra vänner när arbetsdagen är slut. På fredagar dukar vi upp våran snacks-buffé mellan klockan 15:00 – 18:00 och har after work med förmånliga priser i baren.

Kontakta oss på Pitcher’s i Eskilstuna om du har några frågor om menyn, Kunskapskampen eller något annat. Du når oss lättast på telefon 016-14 20 20 eller mail info.eskilstuna@pitchers.se. Om du vill, kan du ställa dina frågor direkt till oss när du besöker oss på Kriebsensgatan 5.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Matcher på Pitcher’s Eskilstuna

Fotboll
Mån 16/7 19:00
IF Elfsborg – Hammarby IF
Allsvenskan
Fotboll
Tis 17/7 19:00
Malmö FF - FC Drita
Champions League
Fotboll
Tor 19/7 19:00
AIK – Shamrock Rovers Dublin
Europa League
Fotboll
Lör 21/7 16:00
Östersunds FK – Trelleborgs FF
Allsvenskan
Fotboll
Lör 21/7 16:00
Örebro SK – Malmö FF
Allsvenskan
Speedway
Lör 21/7 17:45
Speedway GP - Cardiff
Grand Prix
Fotboll
Lör 21/7 18:00
Benfica Lissabon – Sevilla
Träningsmatch
Fotboll
Lör 21/7 18:00
Kalmar FF – GIF Sundsvall
Allsvenskan
Fotboll
Lör 21/7 21:30
Atlanta United – Washington Dc United
Major League Soccer
Fotboll
Sön 22/7 01:00
Philadelphia Union – Los Angeles Galaxy
Major League Soccer
Fotboll
Sön 22/7 15:00
AIK – IF Brommapojkarna
Allsvenskan
Fotboll
Sön 22/7 15:00
Djurgårdens IF – BK Häcken
Allsvenskan
Fotboll
Sön 22/7 17:30
IK Sirius FK – IFK Göteborg
Allsvenskan
Fotboll
Sön 22/7 22:00
Liverpool FC – Borussia Dortmund
International Champions Cup

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu

Hitta hit

Pitcher’s i Eskilstuna
Kriebsensgatan 5
632 20 Eskilstuna
016-142020

VÄGBESKRIVNING