Pitcher's Borås

Dryckesprovningar

EN HÄRLIG HÖSTNYHET! 

Nu erbjuder vi dryckesprovningar där ni får möjligheten att lära er mer om t ex. rom, whiskey eller öl. En provning tar cirka en timma och passar perfekt för kompisgänget, svensexan, möhippan eller som ett företagsevent. Provningarna leds av vår barmästare Christian som har en lång och gedigen karriär bakom sig som dryckeskonsult inom restaurangbranschen, han är utbildad sommelier och han drivs av sin passion för dryck vilket ni kommer märka under ert besök hos oss.

Vi har fyra färdiga grundpaket som ni kan välja mellan, önskar ni skräddarsy er provning så hjälper vi er såklart med detta.  Minsta antal per sällskap är 10 personer och vi kan ta emot sällskap upp till cirka tjugo personer.

Läs mer om våra provningspaket här. 

Publicerat tisdag den 17 september 2019

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s Borås
Österlånggatan 33
503 31 Borås
VÄGBESKRIVNING