Pitcher's Borås

Sällskapsmenyer

Vad kul att ni planerar att besöka oss. Ni är förmodligen ett större sällskap, kanske ett företag eller bara ett skönt kompisgäng, vilket som så innebär det lite mer planering. För att underlätta för alla parter har vi tagit fram ett par sällskapsmenyer och kombinationer som vi hoppas skall falla er i smaken.

Menyerna är anpassade för sällskap upp till 20 personer, är ni fler vänligen kontakta oss så hjälper vi er med att ta fram en lämplig meny.

När ni bestämt er för en meny mailar ni in beställningen samt eventuella allergener/specialkost till oss. Är ni från ett företag får ni gärna meddela om middagen skall faktureras och eventuella riktlinjer för dryckesbeställningar under middagen.

KLASSISK 3-RÄTTERSMENY 445 KR / PERSON

För sällskap om 8-20 personer

Förrätt: Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, gräslök & dill på surdegsbröd.

Varmrätt: Kolgrillad entrecôte serveras med bearnaisesås & rödvinssås samt potatisgratäng.

Dessert: Hallon Eton Mess på färska hallon, krossade maränger, halloncoulis, lättvispad grädde & hallonsorbet.

SHUFFLE & BURGARMENY 265 KR / PERSON

För sällskap om 8-16 personer

I priset ingår valfri burgare (ej Dbl Dbl Cheeseburgaren), en st 50 cl fatöl alt. ett glas vin samt 55 minuter shuffleboard.

SHARING MENY 279 KR / PERSON

För sällskap om 8-20 personer

Tilltugg som start: Pitcher’s snacksbricka (delas på fyra) med mozzarellasticks, kycklingvingar, chili-cheese nuggets, lökringar, gurkstavar, morotsstavar & sour cream dipp.

Varmrätt: Vår Mixed Grill som serveras som en sharing-middag på bordet. Ugnsform med ett urval av kött från kolugnen, bearnaisesås, rödvinssås, pepparsås, potatisgratäng, country-style fries och kolgrillade grönsaker.

2-RÄTTERSMENY 299 KR /PERSON

För sällskap om 8-20 personer

Förrätt: Toast skagen på handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, gräslök & dill på surdegsbröd.

Varmrätt: Kolgrillat kycklingbröst (svenskt), serveras med bearnaisesås, rödvinssås och potatisgratäng.  

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s Borås
Österlånggatan 33
503 31 Borås
VÄGBESKRIVNING