Aktiviteter i Karlstad

Företag, Event & Större sällskap

Hockey hos oss på Pitcher's

Pitcher’s i Karlstad är stolta guldsponsorer av Färjestad BK - vårt lag.

Hos oss ser du alla matcher, hemma som borta. Vi är den perfekta platsen för dig att uppleva spänningen på isen och passionen för hockey.

För dig som ser matchen från arenan erbjuder vi en fantastisk uppladdning inför match; vi blir en mötesplats för hemmalagets och bortalagets supportrar där alla delar passionen för hockey. Du som äter eller dricker hos oss innan matchen får en biljett till vår hockeybuss, som avgår till Löfbergs Arena 30 minuter innan matchstart. Självklart erbjuder vi ett brett utbud av öl och andra drycker och serverar välsmakande,  klassisk mat inspirerad av engelsk pubkultur.

Även efter matchen blir vi en plats där man samlas och delar glädjen av vinst (oftast) eller besvikelsen vid förlust. På helgmatcher blir vi platsen för fest och dans för den som vill stanna länge.

Färjestad BK Färjestad BK, grundat 1932, är ett framstående ishockeylag baserat i Karlstad. De kan vara stolta över sina många SM-guld och för att ha etablerat sig som en stark kraft inom svensk ishockey. Med en passionerad supporterkultur och en historia av att utveckla talanger, har Färjestad BK skapat ett namn för sig själva i Sveriges högsta hockeyliga.

I Karlstad är Färjestad BK en symbol för gemenskap och stolthet för invånarna. Med en stark tradition av att utmana och inspirera fortsätter Färjestads BK att vara en kraft inom svensk ishockey, och deras framtid ser lika ljus ut som deras imponerande förflutna. Vi på Pitcher’s i Karlstad är stolta över att vara med på resan.