Aktiviteter i Göteborg, Majorna

Företag, Event & Större sällskap

Välkommen till vårt afterwork-koncept

Välkommen till vårt fantastiska afterwork-koncept på vår pub och sportbar!

Varje onsdag till fredag mellan kl. 15.00 och 19.00 kan du ta del av de mest läckra och prisvärda mat- och dryckesalternativen.

Varför inte ta en paus från arbetsdagen och koppla av i vår avslappnade miljö tillsammans med kollegor eller vänner? Vi erbjuder en härlig stämning som passar perfekt för en avkopplande eftermiddag efter en stressig arbetsdag.

Vi har ett brett utbud av smaskiga maträtter, väl tilltagna portioner och noga utvalda drycker för att du ska kunna njuta till fullo. Oavsett om du är sugen på en smarrig burgare, en fräsch sallad eller något annat i vår omfattande meny, så kommer du att hitta något som passar just din smak.

Våra priser under afterwork-timmarna är extra fördelaktiga, vilket innebär att du kan unna dig det lilla extra utan att behöva tänka på plånboken. Så varför inte ta chansen att prova något nytt och spännande från vårt sortiment, eller bara slappna av och njuta av en kall öl eller en god drink med goda vänner?

På vår sportbar kan du även njuta av spännande sportevenemang på vår storbildsskärm samtidigt som du avnjuter din mat och dryck. Detta ger dig en unik och rolig upplevelse som du sent kommer att glömma.

Så ta med dina kollegor eller vänner och kom och upplev vår fantastiska afterwork-upplevelse på vår pub och sportbar. Vi ser fram emot att se dig!