Pitcher's

Vill du jobba
på Pitcher’s?

Jobba på Pitcher’s

Vår ambition är att vara den självklara mötesplatsen för gäster som uppskattar mat, dryck och människor. Det är människorna som skapar en mötesplats. Därför söker vi dig som älskar människor.

Pitcher’s är ett privatägt företag startat 2002 som präglas av framåtanda och gedigen och vällagad mat och en närvarande servicekvalitet. Vi befinner oss i restaurangsegmentet ”Gastropub” – Vällagad mat och ett stort sortiment av dryck på menyn. Vår målsättning är att finnas i mellanstora och stora städer över hela Sverige och bli en av de ledande mötesplatserna i landet.

Som medarbetare hos oss på Pitcher’s har du möjligheter till vidareutbildning och utveckling i en restaurangkedja som expanderar i en takt där vi strävar efter att balansera förvaltning av befintliga enheter med en avslappnad men tydlig etableringstakt. Vi stressar inte, vi gör rätt istället och väntar på att hitta rätt franchisetagare, rätt lokal och rätt läge med rätt förutsättningar.

För oss är det centralt att du älskar mötet med människor. Rätt inställning och ett förstående för hög servicegrad är några av grundpelarna i vår verksamhet. Därför är det viktigt att du delar vår uppfattning om just inställning och service men samtidigt förstår att vi är ett koncept med gemensamma riktlinjer så att varje gäst känner igen sig vart restaurangen än är belägen i Sverige.

Skicka in din ansökan till din lokala restaurang!

Klicka på din stad för att komma till dess kontaktsida.

AVESTA

BORLÄNGE

BORÅS

ESKILSTUNA

FALUN

GÖTEBORG, MAJORNA

HELSINGBORG, SÖDER

JÖNKÖPING

KARLSTAD

LINKÖPING

LUDVIKA

STOCKHOLM, HORNSBERG

STOCKHOLM, MARIATORGET

STOCKHOLM, NORRMALM

UPPSALA

VÄSTERÅS

ÖREBRO

GÄVLE

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Matcher på Pitcher's

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu