Pitcher's

Välkommen till Pitcher’s-Familjen!

Vill du starta en Pitcher's med oss?

Bli franchisetagare och en del i Pitcher’s-familjen.

Pitcher’s är en franchise som etablerades 2002 inom restaurangsegmentet ”Gastropub”. Våra restauranger finns i dagsläget etablerade från falun i norr till Helsingborg i söder och vi söker ständigt nya franchisetagare som vill äga och driva en restaurang i Pitcher’s-familjen.

Är du en driven entreprenör med drömmar och passion för en klassisk pubkultur, stort sortiment av bra dryck och en gedigen matlagning? Då är det kanske just du som ska starta nästa Pitcher’s-restaurang. Genom att bli franchisetagare hos oss pi Pitcher’s AB får du tillgång till ett färdigt affärskoncept, detta ger dig ett bättre utgångsläge och möjlighet till högre försäljning och bättre lönsamhet genom våra gemensamma avtal, än att starta en restaurang helt på egen hand.

Bli en del av familjen du med!

Är du intresserad och vill veta mer? Ta gärna kontakt med oss på huvudkontoret som finns i Karlstad.

En intresseanmälan görs genom att skicka mail till: franchise@pitchers.se

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Matcher på Pitcher's

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu