Aktiviteter i Karlstad

Bowling

349 kr per timme och bana.

Välkommen till Pitcher's i Karlstad, där vi erbjuder en spännande och unik bowlingupplevelse för dig och dina vänner!

Med toppmoderna bowlingbanor, läcker mat och dryck och en fantastisk atmosfär, är Pitcher's den perfekta platsen för en rolig natt ute.

Våra bowlingbanor är utformade för att ge dig den bästa bowlingupplevelsen möjligt, med den senaste tekniken och belysningen som ger banorna en elektrisk och livfull atmosfär. Oavsett om du är en erfaren bowlare eller en nybörjare, har vi banor som passar alla nivåer.

Vi erbjuder också en mängd olika mat- och dryckesalternativ, från klassiska pub rätter till hälsosamma och vegetariska alternativ. Vårt kök är öppet hela dagen och vi har också en fullständig bar med ett brett urval av öl, vin och cocktails.

På Pitcher's i Karlstad kan du också boka för födelsedagsfester, företagsevenemang eller bara en rolig kväll med vänner.

Så varför inte komma till Pitcher's i Karlstad och upplev vår fantastiska bowlingupplevelse? Vi lovar att du kommer att ha en underbar tid med dina vänner och familj. Boka en bana nu och upplev en natt full av skratt, mat och bowling på Pitcher's i Karlstad!


349:-/55 min. Alla dagar i veckan

1 timmes bowling blir 55 minuters spelande. Resterande 5 minuters tid är förberedelse och avrundning.

Max 5 spelande per bana.