Pitcher's Skövde

BOKA BORD NU!

UNDERBAR

öppet varje

fredag & lördag

I Underbar kan du och dina vänner dansa loss till den bästa musiken och festa i exklusiva miljöer. Varför inte börja kvällen på Pitcher’s Pub & Restaurang med god mat och dryck i goda vänners sällskap för att sedan dansa vidare i Underbar.

Dansa loss i vår nattklubb Underbar.

I Underbar kan du släppa loss till musiken du tycker om. Våra duktiga och lyhörda DJ:s spelar musiken som skapar den bästa feststämningen och våra bartendrar blandar de absolut godaste drinkarna. Underbar har ett stort dansgolv, bar och sittplatser. Varför inte sätta lite guldkant på kvällen och överraska ditt sällskap?

Abonnera Underbar

Vill du hitta på något extra kul tillsammans med dina vänner, släkt eller kollegor? Boka Underbar med intima och exklusiva lokaler, för exempelvis fester, företagsaktiviteter eller drinkprovning. Du kan helt enkelt sy ihop din egen helkväll utifrån dina förutsättningar och önskemål. Maila eller ring till oss och berätta vad du vill göra, så hjälper vi dig att sätta ihop en passande aktivitet för dig och ditt sällskap.

 

Kontakta oss gärna

Om du vill boka bord eller har några andra frågor och funderingar kring exempelvis abonnering av Underbar, är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss på telefonnummer 0732-77 08 47 eller på e-post: underbar.skovde@pitchers.se och naturligtvis på Hertig Johans gata 12.

Underbar är nattklubben ni hittar i lokalen under Pitcher´s i centrala Skövde.

 

 

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s i Skövde
Hertig Johans Gata 12
541 30 Skövde
0500 271900

VÄGBESKRIVNING