Pitcher's Skövde

Gastropub
mitt i stan

BOKA BORD NU!

Pitcher’s i Skövde – Allt du behöver

Pitcher’s i Skövde ligger på stans krogtätaste gata, mitt i stan. Hit kan du komma för att äta och dricka gott, gå på afterwork, nattklubb och om du vill vara med i vårt populära quiz.

Till Pitcher’s i Skövde är alla välkomna. Här kan du äta vällagad mat, gjord på de bästa råvarorna och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas helt och hållet från grunden och vi använder oss enbart av noggrant utvalda råvaror. Gärna närproducerat och ekologiskt. Föredrar du något gott att dricka till maten så kan vi erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Och varför inte unna dig en god whisky efter maten?

På fredagar serverar vi även lunch mellan klockan 11:30 – 15:00.

 

PUBQUIZ

Det är till Pitcher’s i Skövde du ska komma om du har en förkärlek till frågesport och anser att du är smartast i stan. I vårat quiz har du chansen att en gång för alla visa vem som bestämmer. Ära och fina priser står på spel. Quizen pågår mellan September-April och har uppehåll Maj-Augusti.

När? Onsdagar 19.30

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Du når oss lättast på telefon 0500-27 19 00 eller mail info.skovde@pitchers.se. Du kan naturligtvis även ställa dina frågor direkt till oss när du besöker oss på Hertig Johans Gata 12.

Väl mött!

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s i Skövde
Hertig Johans Gata 12
541 30 Skövde
0500 271900

VÄGBESKRIVNING