Pitcher's Nyköping

Gastropub i

Nyköping

BOKA BORD NU!

Pitcher's i Nyköping - Gastropub, shuffleboard & nattklubb

Välkomna till Pitcher’s i Nyköping.

Pitcher’s i Nyköping är en mötesplats där du kan äta vällagad mat och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna. Helst närproducerat och ekologiskt. Vill du ha något gott att dricka till maten så kan vi med glädje erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Och varför inte ta en god whisky efter maten?

Livesport & Shuffleboard

I vår sportpub visar vi sport på storbild hela tiden och Shuffleboard för dig och ditt sällskap. Det spelar ingen roll om du kommer ensam, tar med dig hela kompisgänget eller alla dina arbetskamrater för en trevlig stund hos oss i sportens tecken. På Pitcher’s i Nyköping är alla välkomna.

På Pitcher’s håller vi sporten på en behaglig nivå med gästen i fokus, du kan fråga i tid om vi kan visa en specifik match. Om stämningen stiger och gästerna tillåter, så skruvar vi upp ljudet. Vi visar dock inte allt, utan väljer ut de bästa och största sporthändelserna.

Nattklubb

Nattklubben är öppen mellan 22.00 – 02.00 på fredagar och lördagar med DJ alla nattklubbskvällar. Åldersgräns för nattklubben är 18 år.
Håll utkik på våra sociala medier för aktuell information, så ses vi på dansgolvet!

Fråga oss om vårt utbud

Så oavsett om du vill ha en festkväll med kompisarna, kolla in något bra sportevenemang, eller ta med dina arbetskamrater på en trevlig kväll, så är Pitcher’s i Nyköping stället för dig.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Du når oss lättast på mail  info.nykoping@pitchers.se. Men allra lättast är det naturligtvis om du besöker oss på Östra Storgatan 8.

Välkommen hem till Pitcher’s i Nyköping!

 

 

Kontakt

 • Telefon

  info.nykoping@pitchers.se

 • Mail

  info.nykoping@pitchers.se

 • Adress

  Pitcher’s Nyköping
  Östra Storgatan 8
  632 20 Nyköping