Pitcher's Helsingborg

Ha koll på
vad som händer

BOKA BORD NU!

Nyheter

Nu sparkar vårens quiz igång!

Publicerat fredag den 3 februari 2017

Måndagen den 27:e februari kl 19 kör vårt populära quiz igång igen!

Under tio måndagskvällar framöver ska vi kora vilket lag som samlat på sig störst kunskap av både nödvändigt och onödigt vetande. Alla frågor sker som vanligt via tv-apparater och högtalare och består av musik, filmer och bilder.

Så här funkar det:

Du anmäler ett lag på mellan två och fyra personer till mattias.karlsson@pitchers.se. Ange ett lagnamn och ett kontaktnummer för någon i laget. Det går bra att ha upp till två ersättare så länge de inte är med i några andra lag. Det är inget tvång att vara med alla veckorna – det går bra att dyka upp enskilda dagar också.

Samtliga deltagare får ta del av After Work-erbjudandet hela kvällen också, och som vanligt blir det priser dels efter varje delomgång och dels efter den stora finalen.

Varmt välkomna!

Så har vi öppet i julhelgen

Publicerat torsdag den 22 december 2016

Så här har vi öppet i julhelgen!

Torsdag 22 December: 16-22.
Fredag 23 December: Stängt (storstädning och golvboning!)
Lördag 24 December (Julafton): Stängt (julfirande!)
Söndag 25 December (Juldagen): Vi öppnar kl 13.
Måndag 26 December (Annandag Jul): Vi öppnar kl 13.

Personalen vill tillönska världens bästa gäster en riktigt God Jul!

godjul1516

Kom och fira nyårsafton med oss!

Publicerat söndag den 13 november 2016

En av de populäraste kvällarna hos oss är Nyårsafton. Vi dukar upp extra mysigt och bjuder på en ännu lyxigare meny som vanligt. Nu kan du boka bord hos oss för Nyårsafton 2016! Ring 042-138595 för att göra bokningen, vi har öppet både i restaurangen och Källarpuben!

Här är vår nyårsmeny! Varmt välkomna!

nyar4ratterliten2016web

Dags för Kunskapskampen igen!

Publicerat måndag den 5 september 2016

Kunskapskampen

Måndagen den 3:e Oktober kl 19 kör vårt populära quiz igång igen i Källarpuben!

Under tio måndagskvällar framöver ska vi kora vilket lag som samlat på sig störst kunskap av både nödvändigt och onödigt vetande. Alla frågor sker som vanligt via tv-apparater och högtalare och består av musik, filmer och bilder.

Så här funkar det:

Du anmäler ett lag på mellan två och fyra personer till mattias.karlsson@pitchers.se. Ange ett lagnamn och ett kontaktnummer för någon i laget. Det går bra att ha upp till två ersättare så länge de inte är med i några andra lag. Det är inget tvång att vara med alla veckorna.

Samtliga deltagare får ta del av After Work-erbjudandet hela kvällen också, och som vanligt blir det priser dels efter varje delomgång och dels efter den stora finalen.

Varmt välkomna!

Premiär för Kunskapskampen 29 februari

Publicerat måndag den 18 januari 2016

kunskapskampen2016

Nu kan du anmäla dig till vårens omgång av Kunskapskampen!

Vårt populära quiz sparkar igång igen måndagen den 29:e februari kl 19 och fortsätter sedan nio veckor framåt.

Du hittar all information om Kunskapskampen om du klickar här!

Anmälan och eventuella frågor mailar du till mattias.karlsson@pitchers.se.

Varmt välkomna!

Mat, dryck, kiltar och säckpipa!

Publicerat måndag den 11 januari 2016

burnsnight2016

Lördag den 23 januari är det åter dags för vår populära Burns Night. Då firar vi Skottlands nationalpoet med mat, dryck, poesi, musik och extra gemytlig stämning! För första gången kommer vi också att ha en riktig säckpipeblåsare på plats! Det är inget absolut krav men kiltar och övrig skotsk klädsel uppskattas.

Vår specialmeny för kvällen är äkta skotsk haggis tillsammans med tatties & neeps (potatis- och palsternacksmos) tillsammans med lammracks, whiskysås, knaprig bacon och lingon. En fantastisk rätt som vi bara har en gång om året och som kostar 199 kr. Dessutom kommer vi såklart att servera trevliga skotska vuxendrycker till maten.

Maten kommer att serveras någon gång mellan kl 19 och 20, men det går självklart bra att komma och umgås innan dess också. Det går inte att boka bord via vår internetbokning utan endast via telefon 042-138595 eller via mail på info.helsingborg@pitchers.se.

Varmt välkomna!

Så har vi öppet under helgerna

Publicerat tisdag den 22 december 2015

godjul1516

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar hela personalen på Pitcher’s alla våra underbara gäster! Här är våra öppettider under helgerna:

I dag: 16-23
Onsdag 23 december: Stängt (vi julstädar restaurangen!)
Julafton: Stängt.
Juldagen: 15-01
Annandag Jul: 13-01
Söndag 27 december: 13-22
Måndag 28 december: 16-23
Tisdag 29 december: 16-23
Onsdag 30 december: 16-24
Nyårsafton: 17-01
Nyårsdagen: 15-01
Lördag 2 januari: 13-01

Kom och fira in det nya året hos oss!

Publicerat torsdag den 12 november 2015

Nu går det att boka bord till vår populära nyårssupé! Lite mysigare, lite lyxigare och ännu bättre stämning än vanligt! Det går att boka via telefon 042-138595 eller mail på info.helsingborg@pitchers.se. Varmt välkomna!

nyar4ratterliten2015

Klicka på menyn för att förstora den!

Stängt på Nyårsdagen!

Publicerat tisdag den 30 december 2014

På Nyårsafton har vi som vanligt extra fest för våra gäster och det har varit fullbokat för ätande gäster sedan en tid tillbaka. Det går naturligtvis fortfarande att svänga förbi baren för en god drink för de som är ute på stan och behöver gott sällskap. Dagen efter, på Nyårsdagen, har vi stängt och öppnar åter som vanligt på Fredag den 2:e januari kl 15. Varmt välkomna!

1 2
Sida

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s i Helsingborg
Möllegränden 3
252 23 HELSINGBORG
042-13 85 95

VÄGBESKRIVNING