Pitcher's Helsingborg

Boka bord
på Pitcher’s

Boka bord

Boka bord i restaurangen » Fortsätt till bokningssidan
Restaurangen finns i markplan med stora fönster utmed Möllegränden och Södra Strandgatan. ”Mysigt, bekvämt och avslappnat”, brukar våra gäster beskriva atmosfären.
Här visar vi också sport ibland, men vi har inte ljudet på tv-apparaterna såvida det inte är stormatcher.

För sällskap över tio personer går det inte att boka via hemsidan – vänligen ring oss på 042-138595 eller skicka ett e-mail till info.helsingborg@pitchers.se

Boka bord i källaren » Fortsätt till bokningssidan
Källaren är normalt öppen torsdag, fredag och lördag men händer det något stort på tv-apparaterna (som till exempel landskamper eller HIF:s matcher) så har vi självklart öppet då också.
Här är ljudnivån lite högre efter kl 21 på helgerna och vi har ofta livemusik och andra arrangemang, men vi har samma mysiga miljö! Är du vän med oss på Facebook så missar du aldrig vad som händer i källaren!

Du kan också som företag eller förening boka källaren för föreläsningar, möten eller bara festkvällar. Vid sådana bokningar, vänligen kontakta oss på 042-138595 eller info.helsingborg@pitchers.se.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s i Helsingborg
Möllegränden 3
252 23 HELSINGBORG
042-13 85 95

VÄGBESKRIVNING