Pitcher's Borås

Sällskapsmenyer

Vad kul att ni planerar att besöka oss. Ni är förmodligen ett större sällskap, kanske ett företag eller bara ett skönt kompisgäng, vilket som så innebär det lite mer planering. För att underlätta för alla parter har vi tagit fram ett par sällskapsmenyer och kombinationer som vi hoppas skall falla er i smaken.

Menyerna är anpassade för sällskap upp till 30 personer, men vi har möjlighet att ta emot upp till 60 personer i ett och samma sällskap. Kontakta oss så hjälper vi er med att ta fram en lämplig meny om ni överstiger 30 personer.

När ni bestämt er för en meny mailar ni in beställningen samt eventuella allergener/specialkost till oss. Är ni från ett företag får ni gärna meddela om middagen skall faktureras och eventuella riktlinjer för dryckesbeställningar under middagen.

 

LITEN ÖLPROVNNING 200 KR / PERSON

Intresset för öl har verkligen exploderat sista åren. De flesta dricker fortfarande en ljus lager, men hur smakar egentligen andra öltyper. Varför inte boka in en liten enkel ölprovning innan middagen, vem vet, kanske hittar ni en ny favorit.

Tanken är att ni tillsammans runt bordet skall testa och prata om de öl som serveras. Till er hjälp har vi sammanställt ett kort kompendium om öl.

Antal ölsorter som provas: 5 (IPA, APA, suröl, stout/porter och en veteöl)

Tidsåtgång: ca 45 minuter

KLASSISK 3-RÄTTERSMENY 445 KR / PERSON

För sällskap om 8-30 personer

Förrätt: Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, gräslök & dill på surdegsbröd.

Varmrätt: Kolgrillad entrecôte serveras med bearnaisesås & rödvinssås samt potatisgratäng.

Dessert: Hallon Eton Mess på färska hallon, krossade maränger, halloncoulis, lättvispad grädde & hallonsorbet.

PITCHER’S SÄLLSKAPSMENY 199 KR / PERSON

För sällskap om 10-30 personer

Tilltugg som start: Pitcher’s snacksbricka (delas på fyra personer) med mozzarellasticks, kycklingvingar, chili-cheese nuggets, lökringar, gurkstavar, morotsstavar & sour Cream dipp.

Varmrätt: Gästerna i sällskapet väljer mellan följande rätter; Classic Burger,  Halloumiburgare, Toast Skagen (180 gram) eller Garganellipasta med oxfilé. 

SHUFFLE & BURGARMENY 265 KR / PERSON

För sällskap om 8-16 personer

I priset ingår valfri burgare (inklusive Halloumiburgaren), en st 50 cl fatöl alt. ett glas vin samt 55 minuter shuffleboard.

SHARING MENY 279 KR / PERSON

För sällskap om 8-30 personer

Tilltugg som start: Pitcher’s snacksbricka (delas på fyra) med mozzarellasticks, kycklingvingar, chili-cheese nuggets, lökringar, gurkstavar, morotsstavar & sour cream dipp.

Varmrätt: Vår Mixed Grill som serveras som en sharing-middag på bordet. Ugnsform med ett urval av kött från kolugnen, bearnaisesås, rödvinssås, pepparsås, potatisgratäng, country-style fries och kolgrillade grönsaker.

2-RÄTTERSMENY 299 KR /PERSON

För sällskap om 8-30 personer

Förrätt: Toast skagen på handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, gräslök & dill på surdegsbröd.

Varmrätt: Kolgrillat kyckligbröst (svenskt), serveras med bearnaisesås, rödvinssås och potatisgratäng.  

LADDA NER MENYERNA SOM PDF

Önskar ni själva välja ut några rätter från ordinarie menyn för er sällskapsmiddag, vänligen kontakta oss så hjälper vi er. Ordinarie restaurangmenyn hittar ni här.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Hitta hit

Pitcher’s Borås
Österlånggatan 33
503 31 Borås
VÄGBESKRIVNING