Pitcher's Avesta

Gastropub vid Markustorget

BOKA BORD

Pitcher’s i Avesta – En mötesplats för alla

Välkommen till Pitcher’s i Avesta. Till denna gastropub kan du komma för att äta och dricka gott, gå på after work och om du vill vara med i vårt populära quiz, Kunskapskampen.

Till Pitcher’s i Avesta är alla välkomna. Här kan du njuta av vällagad mat och ett brett och spännande sortiment av drycker. Vi tillagar maten helt och hållet från grunden och vi använder oss enbart av råvaror utvalda med omsorg. Vi gör det med kärlek, omsorg och respekt för hantverket, för att din matupplevelse ska bli minnesvärd.

Sport på storbild i Sportpuben

Hos oss på Pitcher’s i Avesta kan du även titta på sport på storbild i vår sportpub. Du är lika välkommen oavsett om du kommer ensam, eller om du tar med dig kompisgänget eller dina arbetskamrater för att titta på matchen.
I Pitcher’s sportpub visar vi de stora sportevenemangen och alla de spännande matcherna som du vill se.

Bli en vinnare i Kunskapskampen

Det är till Pitcher’s i Avesta du ska komma om du har en förkärlek till frågesport och anser att du är smartast i stan. Vårt quiz, Kunskapskampen, är frågesporten där allmänbildningen sätts på hårda prov och där det helt klart är en fördel att vara en besserwisser. Ära och fina priser står på spel.

After work och dryckesprovning

Hos oss kan du även gå på after work med arbetskamraterna, boka en dryckesprovning om du vill lära dig mer om till exempel öl eller whisky. Vi har ett stort utbud av drycker som bara väntar på att bli jämförda. Lär dig mer om dryckernas ursprung och karaktär. Eller varför whisky från en viss region smakar som den gör.

Hör gärna av dig till oss på Pitcher’s i Avesta om du har några frågor. Du når oss lättast på mail info.avesta@pitchers.se. Du kan naturligtvis även ställa dina frågor direkt till oss när du besöker oss på Markustorget 1.

Välkommen till oss på Pitcher’s i Avesta!

Hitta hit

Pitcher’s Avesta
Markustorget 1
774 30 AVESTA

VÄGBESKRIVNING

Öppettider

Måndag 16:00 – Sent
Tisdag 16:00 – Sent
Onsdag 16:00 – Sent
Torsdag 16:00 – Sent
Fredag 15:00 – 02:00
Lördag 15:00 – 02:00
Söndag 15:00 – 22:00

Öppettiderna kan variera pga pga rådande omständigheter.

Matcher på Pitcher's Avesta

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu