Aktiviteter i Avesta

Quizkampen

Kluriga frågor och mycket skratt i Quizkampen!

Välkommen till Quizkampen på Pitcher's!

Om du är sugen på en rolig och spännande kväll tillsammans med dina vänner eller kollegor, då är Quizkampen på Pitcher's ett perfekt val.

Vårt Quizkampen-koncept är en av de mest populära aktiviteterna som vi erbjuder på Pitcher's. Det är en kväll fylld med skratt, tävlingar och kunskap.

Vårt Quizkampen-koncept är enkelt men effektivt. Vi delar upp er i lag och ger er olika kategorier att svara på frågor inom. Frågorna varierar från allmänbildning till sport, musik, film och mycket mer.

Du behöver inte vara en expert inom alla kategorier för att vinna, eftersom varje lagmedlem har möjlighet att bidra med sin unika kunskap. Det är en perfekt möjlighet att lära känna dina vänner och kollegor bättre genom att ha kul tillsammans och utmana varandra på quizkampen.

Pitcher's erbjuder även god mat och dryck under kvällen, så ni kan njuta av goda rätter och förfriskningar medan ni tävlar.

Våra Quizkampen-kvällar är perfekta för företagsgrupper, kompisgäng, familjer och andra som vill ha en rolig kväll tillsammans.

Så vad väntar du på? Boka in en Quizkampen-kväll på Pitcher's och gör dig redo för en rolig, spännande och lärorik upplevelse tillsammans med dina nära och kära.