Pitcher's Helsingborg

Källarpuben
fest och konferens

BOKA BORD NU!

Källarpuben – Pub, konferens- och festlokal

Till höger runt den stora baren i restaurangen ligger en trappa som går ner till Källarpuben. Det är vår intima pub som även fungerar som konferens- och festlokal.

I Källarpuben hittar du den perfekta miljön för fest och konferens. Bekväma möbler och mysig atmosfär med levande ljus och bokhyllor. Men vi har också tagit fram det ursprungliga Helsingborgsteglet som är över 100 år gammalt. Det finns inte mindre än sex källarfönster, vilket gör att det inte känns trångt och instängt.

Festlokal mitt i stan

Men allt är inte 100 år gammalt i Källarpuben. Här finns nya saker också. Till exempel två stora tv-skärmar som gör att du kan följa sport jättebra oavsett vilken plats du har. Vi har en modern ljudanläggning både för livemusik, uppspelning via dator och allt som du behöver till din konferens eller fest.

I Källarpuben finns även en egen bar med sju olika öl på fat, många fler på flaska. Om du vill beställa mat är det inget problem.

Boka din konferens i Källarpuben

Det går också bra att som företag eller förening hålla föreläsningar, fester, kick-off, middagar, mingelkvällar, ölprovning eller andra evenemang där ni vill kunna vara för er själva – fast med full service från vår personal. Du kan läsa mer om att boka källaren under rubriken Konferens/Festlokal.

Ska ni hålla konferens, seminarie, kick off, mingelkväll eller helt enkelt bara anordna en fest? Då ska ni höra av er till oss. Källarpuben är öppen för bokning för företag, föreningar och privatpersoner och har blivit mycket uppskattad på kort tid.

Vi kan ta emot upp till 40 personer i källaren och den går att boka söndag – torsdag varje vecka, om det inte är några evenemang inplanerade. Vi tar inte ut någon lokalhyra, vilket gör oss till ett mycket prisvärt alternativ jämfört med många andra ställen mitt i city.

Fråga oss om Källarpuben

I källarpuben kan vi även skräddarsy menypaket, anpassade för just er och vi ställer alltid upp med egen mycket tillmötesgående personal under hela tillställningen.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om Källarpuben, eller följ oss på Facebook. Där hittar du alltid senaste nytt.

Food drinks and friendsSveriges trevligaste gastropub

Pitcher’s är en kedja av gastropubar som etablerat sig i ett flertal städer i Sverige. Gemensamt för våra pubar är en ambitiös satsning på mat av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Känslan av det personligt ombonade är något som möter direkt i dörren.

Pitcher’s ska vara den självklara lokala mötesplatsen för dig och dina vänner. Det är helt enkelt lätt att känna sig hemma på Pitcher’s.

Matcher på Pitcher’s Helsingborg

Fotboll
Ons 22/2 20:45
Sevilla – Leicester City
Champions League
Fotboll
Fre 24/2 20:45
Las Palmas – Real Sociedad
La liga
Fotboll
Lör 25/2 13:00
Cd Alaves – Valencia
La liga
Fotboll
Lör 25/2 16:00
Chelsea FC – Swansea City
Premier League
Fotboll
Lör 25/2 18:00
Napoli – Atalanta
Serie A
Fotboll
Lör 25/2 18:30
Watford FC – West Ham United
Premier League
Fotboll
Lör 25/2 20:45
Juventus – Empoli FC
Serie A
Fotboll
Sön 26/2 12:00
Espanyol – Osasuna
La liga
Fotboll
Sön 26/2 14:30
Tottenham Hotspur – Stoke City
Premier League
Fotboll
Sön 26/2 15:00
SS Lazio – Udinese
Serie A
Fotboll
Sön 26/2 17:30
Southampton FC – Manchester United
Ligacupen
Fotboll
Sön 26/2 18:30
Athletic Bilbao – Granada Cf
La liga
Fotboll
Sön 26/2 20:45
Villarreal – Real Madrid
La liga
Fotboll
Sön 26/2 21:00
Olympique Marseille – Paris Saint Germain
Ligue 1
Fotboll
Mån 27/2 21:00
Leicester City – Liverpool FC
Premier League

Sport på TV presenteras av tvmatchen.nu

Hitta hit

Pitcher’s i Helsingborg
Möllegränden 3
252 23 HELSINGBORG
042-13 85 95

VÄGBESKRIVNING